Autor Tema: Kasko osiguranje, polisa, premija, ponuda, naplata, popravka...  (Pročitano 30066 puta)

darkman i 35 gostiju pregledaju ovu temu.

Na mreži sds21

Za nova vozila je Uniqa imala najbolju ponudu. Za polovna sa nekom specificnom opremom, koja je van kataloga, je meni samo AMS izasao u susret i osigurao auto na veci iznos, naravno uz vecu premiju.
  • Vozi: Skoda Rapid 1.0 TSI Drive MY2018, Skoda Fabia 1.2 TSI 2015

Na mreži maradona

Odg: Kasko osiguranje, polisa, premija, ponuda, naplata, popravka...
« Odgovor #76 poslato: 09. Okt, 2024. 17:08 »
Da li neko ima iskustva sa delimičnim/mini kaskom? Kolika je razlika u ceni u odnosu na full kasko? Neka preporuka za osiguravajuću kuću itd.
Istekao mi je full kasko i ne bih ga produžavao, pa gledam to kao alternativu.
  • Vozi: Škoda Superb 3 140KW TDI DSG

Na mreži Buca

« Odgovor #77 poslato: 14. Apr, 2025. 20:50 »
Ljudi je l neko nekada prijavio 2 ili vise steta istovremeno?
  • Vozi: A7 octavia

Na mreži zzeelljjkkoo

На Ф3 сам имао тај случај, у пар дана се десило оштећење и предњег и задњег браника, и никако није могло да иде као једна штета.  :(
То сам решавао у Бугију.
  • Vozi: Fabia IV 1.0 MPI 80ks Ambition 2023

Na mreži Buca

« Odgovor #79 poslato: 14. Apr, 2025. 21:54 »
Ja imam i trecu, pa cu sutra do bugija da vidim da li mi se isplati da neku sredim o svom trosku

Na mreži zzeelljjkkoo

И ја сам имао и трећу, и није ми се исплатило да је пријавим већ сам сам плаћао, а Буги ми је мало "попустио" цену јер сам решавао ове друге две.

Van mreže KarlheinzZapočeo temu

« Odgovor #81 poslato: 15. Apr, 2025. 09:40 »
Ljudi je l neko nekada prijavio 2 ili vise steta istovremeno?
Ja sam prijavio sve vidljive štete onda kada sam rešio da više ne produžavam kasko (2017). Ispalo je da ima mislim 4 ili 5 šteta. Onda sam sačekao još gotovo 3 godine (jer toliko jer rok za naplatu) i naplatio 3 najskuplje štete, naravno imao sam i učešće prema uslovima polise.
  • Vozi: OctaviA5 1.9TDI Elegance+ 2008

Na mreži Buca

Ja sam prijavio sve vidljive štete onda kada sam rešio da više ne produžavam kasko (2017). Ispalo je da ima mislim 4 ili 5 šteta. Onda sam sačekao još gotovo 3 godine (jer toliko jer rok za naplatu) i naplatio 3 najskuplje štete, naravno imao sam i učešće prema uslovima polise.
3 godine rok za naplatu????
Auuuu sad sam u soku...

Btw. Zvao Bugi trade i dogovorio se da dostavim fotke i zapisnike pa da dobijem info da li sve da prijavim ili da nesto radim u sopstvenoj reziji. Dostavio fotke covek se ne javlja, dostavio zapisnike covek se ne javlja.
Da li ko nas sta god hteo da zavrsis moras ljude da vuces za rukav ili???

Obrni okreni Cacak ispade majka! Mada bih i dalje volei da se javi neko ako je nesto radio u Cirincu :)

Na mreži zzeelljjkkoo

Буги је део АЧ.
Чуди ме да не одговара! Можда има неки оправдани разлог.

Иначе, када се деси нека штета има се рок од 3 године да се реши и наплати. И ја сам то скоро сазнао па сам се такође изненадио.

Na mreži Buca

Zakonski rok za isplatu je 14 dana od dana kompletiranja dokumentacije, za 3 god ko ziv ko mrtav.

Na mreži zzeelljjkkoo

Три године, вероватно од полицијског записника или од датума настанка штете, је рок да се покрене решавање штете.

Na mreži Buca

. Onda sam sačekao još gotovo 3 godine (jer toliko jer rok za naplatu)

To je verovatno tacno ali nije tako napisano...

Na mreži zzeelljjkkoo

Да да, Карл се лоше "одразио".  ;)

Na mreži Buca

Zeljko hvala puno na pomoci i savetima :)