0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.
Ja sam imao Golfa 4 4x4 i to najjaci motor 1.9tdi 110kw... u isto vreme imao sam Boru 96kw u porodici, ali me 4motion. Bora je za njega bila zmaj... Toliko mu je taj 4x4 i tezina uzeli kw da je isao maltene kao da ima 74kw. Prenosi su bili drugaciji tako da je Bora na 3000 obrtaja isla u 6oj blizu 180 a ovaj oko 150... Trosio je oko 1.5l vise goriva takodje... Sve u svemu, bio sam pomalo razocaran... Samo ako zaista treba, ako mene neko pita... Ako uzmes 77kw i 4x4, to tek ima da bude plakanje...Sent from my iPhone Pro
Kod mene je BXE bez DPF-a, nisam znao da postoje BXE sa DPF. Po mom mišljenju, jedino šte ne valja na tom motoru je što je dizel Šalim se, ne znam ništa pametno da ti kažem kakav je u odnosu na druge 1.9 TDI jer ih nisam vozio. Dosta je bučniji i manje uglađen od 2.0 CR motora i naravno, slabiji dok se ne čipuje. U odnosu na 1.6 TDI, meni je bolji, 1.6TDI mi se uopšte nije svideo iako su na papiru slični, baš mi je bio neubedljiv.Ja sam na skoro 190 hiljada (2010 godište) i sa samim motorom nisam imao nikakvih problema. Ulja potroši toliko da se spusti za trećinu mernog područja na šipci za nekih 12-14 hilljada km koliko prelazim godišnje između dva servisa (i to Motul, za koje sam čuo da se troši više nego druga ulja). Samo kvalitetno ulje i vozi. Od kada sam ga čipovao, još sam zadovoljniji (mada bih i sada pre TB, ali to je neka druga diskusija, da ne otvaram to ovde)Ostale boljke su kao i kod drugih oktavija (ventil kompresora klime, podizači prozora i slično). Ako te zanima, imaš u mojoj garaži opisano sve što je rađeno kod mene do sada. http://forum.skodaforum.rs/moja-octavia/octavia-2fl-1-9tdi-2010/