0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Ja isto prvi put cujem. Za taj 1.6 stari VW benzinac (u osnovi jos iz Audija 80, Golfa 2 i slicnih) vazi da stvarno nema sta da se pokvari. Jednostavna konstrukcija, pouzdan. Slucajevi sa zapusenim sitom su verovatno posledica zestokog zanemarivanja automobila kod prethodnih vlasnika. Ko menja (sinteticko) ulje na 10-15kkm ne moze da dozivi takav problem.
Pozdrav svima na forumu.Oktaviju vozim od februara prosle godine pa bih hteo da podelim svoje utiske.Kupio sam je zato sto mi se svidela i za predjenih 210 000 je bila solidno ocuvana.Platio sam je 3300 eura i bio sam spreman na dodatna ulaganja.Odmah sam uradio mali i veliki servis.Posle predjenih nekih 500 km nisam vise mogao da slusam lupanje pa sam sredio trapove.Auto je malo previse trom za moj ukus ali zeleo sam porodicni auto za mirnu voznju.Samo mislim da bi menjac trebao da ima jos jednu brzinu jer vec na 4000 obrtaja motor postaje preglasan.Onda sam primetio nenormalnu potrosnju ulja.Pocinje da trza u voznji.Pravac servis zamena bobine i kablova.Neko vreme je sve bilo ok a onda opet trzanje.Prekaricio sam motor i od tada ne trosi ni kap ulja.Neko vreme sam uzivao u voznji jer auto je stvarno udoban i lak za voznju.Onda pocinje da se pali lampica pritiska ulja.Zamena pumpe za ulje i davaca ulja.Sve ok nekih 100km a onda opet lampica pritiska ulja.Niko ne zna u cemu je problem a auto preko 3500 obrtaja pali lampicu za pritisak ulja.Sad imam auto koji me kostao skoro 5000 eura a ne mogu ni da ga vozim ni da ga prodam jer nisam u tom fazonu uvaljivanja kao sto vecina ljudi kod nas izgleda da jeste.Sada mi svi kazu taj motor 1.6 mpi ne valja a kad sam kupovao kola svi su mi rekli ma odlican motor prelazi milion.
Preuzeo sam auto.Cela instalacija povezana sa pritiskom ulja je zamenjena.Sto se tice struje dzekova i kratkih spojeva sve je uradjeno.Dok sam stigao do kuce tri puta se palila ista lampa.Sad opet na mehaniku.