0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
@fobia24 Da li Mozes da izbacis cenovnik nove superb kod nas Jos uvek nema.
Spustili su cenu Fabije za 2100e, ali samo za osnovni motor 1.0 MPI 59kw (** kod „paketa“ Easy, koji je isti kao Essence, doplaćuje se garancija do 4 godine - 280e). Ponuda verovatno namenjena flotnoj prodaji, ali nije loša ni za sopstveni auto.
Kad si već spomenuo trzanje, moram da dodam da je praktično nemoguće "krstariti po parkingu" prvom brzinom 5-10 km/h jer čim ubaciš u prvu visok ler gas ga tera na bar 15-20 km/h što znači da stalno moraš da ubacuješ/izbacuješ iz brzine (isto me je prilično nerviralo na Polu 1,6 TDI iz 2010). Kod 1.2 TSi je ler na oko 600 o/min pa je sve nekako rafiniranije.Ovo za 80 km/h u trećoj se i meni dešavalo ali ja volim imati otvorene prozore stalno pa sam mislio da moj utisak nije relevantan pa zato nisam ni spomenuo.
Pa nije ugašena, verovatno je bila samo privremeno zaključana zbog uređivanja.
Mislim da je tema ugasena a sav materijal prebacen u Fabia-Garazu. Tako da nije ostalo ni jedne konkretne teme posvecene F4 1.0 TSI sa sest brzina...Ma nema veze, u svakom slucaju zahvaljujem na saradnji pre svega Zeljku, tebi i jos nekoliko kolega...