0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.
Nisam vozio tu oktaviju sa 86ks,kako nosi oktaviju? Na papiru definitivno ne deluje impresivno ali kako je to u praksi,ako je unutra cetvoro sa prtljagom? Cena stvarno jeste povoljna,a na kraju krajeva stize ona svuda.
Primetio sam kod Octavie da je krov napravljen od plastike.
Ne radi se o zivim bicima i kompleksima.
Mene si licno uvredio jer me poredis sa silikonjarama, mogu i ja tebe time sto te smatram ozbiljnim kenjatorom, smaracem i redovnim dusebriznikom. Eto da budemo kvit.
Kako sam gledao vase postove o cipovanju, ni jedna 1.2 tsi nije u revu kao stock izbacila manje od 110ks, mozda se varam.
a Admin ne reaguje.
Ma raspali slobodno (mada postoji PM za tako direktno obraćanje) preživeh i strašnije uvrede
Kad kazes na stock mislis "fabrika stock" ili "revo chip stock" ?Koji god test da sam citao o 1.2 TSi, svi su imali utisak da je fabrika namerno deklarisala manju snagu od prave.I meni se tako cinilo kada sam prvi put seo u auto, sada sam se vec valjda navikao pa ne primecujem.U odnosu na 1.6 TDI (sa 75KS) cini mi se da 1.2 TSI nesto malo bolje ubrzava (minimalna razlika) ali mi smeta "turbo rupa" do 1300 obrtaja (1,6 TDI potpuno linearno ubrzava bukvalno od lera, 900 obrtaja)